Hurtigporte

Hurtigporte anvendes ofte ved passager, hvor der er hyppig trafik. En hurtig gennemkørselstid betyder minimale gener ift. træk, lugt mm. Herved opnår man store besparelser og effektiv trafikafvikling. Hurtigporten er konstrueret med “self-repair”, hvilket betyder, at porten ved påkørsel ikke kræver besøg af en portspecialist, men automatisk finder ind i sin rette position igen.

Porten indeholder ingen stålprofiler el. lign. i dugen, som kan beskadiges ved påkørsel. Hurtigporte fås med åbningstider på op til 2,5 m/s, hvilket minimerer risikoen for påkørsel. I tilfælde af strømsvigt, kan porten åbnes manuelt.

Priser på hurtigporte

Vi leverer mange forskellige typer hurtigporte – kontakt os for at høre mere om valg af port samt priser.

Hurtigporte priser? Bredt udvalg hos Nordic Systems

Hurtigporte priser - bredt udvalg af hurtigporte

DynamicRoll® One

One er en selv-reparerende hurtigrulle port udstyret med det patenterede DynamicRoll® ”lynlås” system. Den integrerede motor/ styring minimerer montage af dyre og uæstetiske kabelkanaler.

Det patenterede sideførings system med polyzen sideføringer giver høj sikkerhed og sikrer høj drift stabilitet og minimal nedetid: i tilfælde af påkørsel slår dugen ud af føringsskinnen – og føres automatisk på plads i næste drift cyklus.

Hurtigporte priser - bredt udvalg af hurtigporte

DynamicRoll® Plus

Plus er en selvreparerende hurtigrulle port designet til en bred vifte af applikationer både indendørs som udendørs der giver et jævnt og uhindret trafik flow kombineret med høj sikkerhed.

Takket være det patenterede selvreparerende system med polyzen sideføringer – der lader dugen slå ud ved påkørsel – og automatisk kører dugen på plads i næste drift cyklus sikres der høj drift stabilitet og minimal nedetid.

Hurtigporte priser - bredt udvalg af hurtigporte

DynamicRoll® Food Inox

Food Inox er en selvreparerende hurtigrulle port med specielle egenskaber designet specifik til krav stillet til industri med fødevare produktion.

Designet med speciel fokus på rengøring og hygiejne. Denne port er certificeret til anvendelse i fødevarekontakt områder i adskillige lande.

Karakteriseret ved portramme i rustfrit stål og et design der skal forhindre ophobning af støv og snavs på rammen ligesom porten i sin helhed egner sig til rengøring med aggressive rengøringsmidler i henhold til lokale krav og regulativer.

Andre industriporte

Brandporte til industri - Nordic Systems
Brandporte | Industri
Foldeporte | Industri
Hurtigporte priser? Bredt udvalg hos Nordic Systems
Hurtigporte | Industri
Skydeporte | Industri
Specielle løsninger | Industri

Se vores udvalg af ledhejseporte til industri

NS Industri
NS Full View
NS Perforated
NS Ultra Termoporte 80
Automatik til industriporte
NS Fjedresystem
NS Vinduer
Dør i port

Ramper og sluser

RH 1
RH 2 / RH 3
Minirampen
Fritstående konstruktioner
Læssebroer
Porttætninger

Kontakt os omkring
jeres projekt

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret industriporte og ledhejseporte med eller uden portautomatik på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Max. file size: 64 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ring til os

Bestil portservice