Ledhejseporte

Hurtigporte

Dobbelt døre

Dør i port

Brandporte

Foldeporte

Ramper

Skydeporte

Spec. løsninger

Hurtigporte

Hurtigporte anvendes ofte ved passager, hvor der er hyppig trafik. En hurtig gennemkørselstid betyder minimale gener ift. træk, lugt mm. Herved opnår man store besparelser og effektiv trafikafvikling. Hurtigporten er konstrueret med “self-repair”, hvilket betyder, at porten ved påkørsel ikke kræver besøg af en portspecialist, men automatisk finder ind i sin rette position igen.

Porten indeholder ingen stålprofiler el. lign. i dugen, som kan beskadiges ved påkørsel. Hurtigporte fås med åbningstider på op til 2,5 m/s, hvilket minimerer risikoen for påkørsel. I tilfælde af strømsvigt, kan porten åbnes manuelt.

 

Priser på hurtigporte

Vi leverer mange forskellige typer hurtigporte - kontakt os for at høre mere om valg af port samt priser. 

DynamicRoll® One

One er en selv-reparerende hurtigrulle port udstyret med det patenterede DynamicRoll® ”lynlås” system. Den integrerede motor/ styring minimerer montage af dyre og uæstetiske kabelkanaler.

 

Det patenterede sideførings system med polyzen sideføringer giver høj sikkerhed og sikrer høj drift stabilitet og minimal nedetid: i tilfælde af påkørsel slår dugen ud af føringsskinnen – og føres automatisk på plads i næste drift cyklus.

DynamicRoll® Plus

Plus er en selvreparerende hurtigrulle port designet til en bred vifte af applikationer både indendørs som udendørs der giver et jævnt og uhindret trafik flow kombineret med høj sikkerhed.

 

Takket være det patenterede selvreparerende system med polyzen sideføringer – der lader dugen slå ud ved påkørsel – og automatisk kører dugen på plads i næste drift cyklus sikres der høj drift stabilitet og minimal nedetid.

DynamicRoll® Food Inox

Food Inox er en selvreparerende hurtigrulle port med specielle egenskaber designet specifik til krav stillet til industri med
fødevare produktion.

 

Designet med speciel fokus på rengøring og hygiejne. Denne port er certificeret til anvendelse i fødevarekontakt områder i adskillige lande.

 

Karakteriseret ved portramme i rustfrit stål og et design der skal forhindre ophobning af støv og snavs på rammen ligesom porten i sin helhed egner sig til rengøring med aggressive rengøringsmidler i henhold til lokale krav og regulativer.

Hør mere om vores hurtigporte

Er du interesseret at høre mere om dine muligheder inden for hurtigporte? Så er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere.

Fortæl os om dine ønsker og behov, og lad os i fællesskab finde den løsning inden for hurtigporte, der er den bedste til din virksomhed. Kontakt os på telefon 65 97 37 58 eller send en mail til info@nordic-systems.dk.