Ledhejseporte

Hurtigporte

Dobbelt døre

Dør i port

Brandporte

Foldeporte

Ramper

Skydeporte

Spec. løsninger

Fritstående konstruktioner og slusehuse

Nordic Systems fritstående konstruktioner og sluser er specialdesignede til den enkelte kunde og vil kunne afkorte monteringstiden, forbedre isoleringen indvendig i lagerbygningen og forhøje lagerkapaciteten.

Slusesystemet kobler bygningen sammen med køretøjet.

Sluserne leveres i isotermisk eller standard-udgave, og vi kan levere præcist den konstruktion, som passer til din specifikke facade og dine behov.

  • ∙ Udskydelig
  • ∙ Fast
  • ∙ Pudetætning (skumstof)
  • ∙ Oppustelig

Slusetaget er som standard designet med et specielt ribbet anti-dryp element med hældning, som forhindrer akkumulering af vand og sørger for, at regnvand drænes af og opsamles i en rende på forsiden.

For at spare energi og forbedre den termiske isolering mellem bygning og læsserampe kan en porttætning tilkobles. Vi leverer forskellige typer porttætninger:

 

All-in-One – En eksklusiv løsning fra Nordic Systems

Nordic Systems har designet en All-in-One standardløsning for konstruktion, rampe og sluse, som gør det muligt at øge antallet af læsningssteder uden at skulle investere i yderligere ombygning.

All-in-One kan tilpasses til dine specifikke omgivelser – alt hvad der kræves er en beslutning om, hvor løsningen skal placeres..

Nordic Systems All-in-One består af en fritstående konstruktion med integreret læsserampe. Løsningen er designet med det formål at lette transport- og monteringsprocessen.

 

Primære fordele ved All-in-One:

  • ∙ Konstruktion og rampe er fuldt integrerede i ét system.
  • ∙ Logistikken optimeres, da All-in-One er designet til standardstørrelse lastbiler.
  • ∙ All-in-One kan installeres hurtigt og problemfrit pga. designet, som integrerer både den fritstående konstruktion og selve læsserampen.

All-in-One er fuldt kompatibel med RH1 og RH2 læsseramper.