Kontakt os og få en snak med vores specialister

Kontakt til forhandlere: 65 97 37 58

Hovedkontor (showroom)

Nordic Systems

Barmstedt Alle 17
5500 Middelfart

65 97 37 58

info@nordic-systems.dk

Midtjyllands afdeling

Nordic Systems

Niels W. Gades Vej 2, Ødum
8370 Hadsten

Telefon65 97 37 58

info@nordic-systems.dk

Sjællands afdeling

Nordic Systems

Salløvvej 8
4621 Gadstrup

Telefon 65 97 37 58

info@nordic-systems.dk

Forhandler i Nordjylland

Vrå Port Service

Hedegårdsvej 14
9760 Vrå

Telefon 65 97 37 58

vraaporte@gmail.com

Om Nordic Systems – Totalleverandør af porte & automatik

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret industriporte og ledhejseporte med eller uden portautomatik i København, Aarhus, Odense og i mange andre steder i Danmark. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Din leverandør af porte og portautomatik i hele landet

Nordic Systems tilbyder salg og service af diverse porte, fx vippeporte og hurtigporte, portautomatikker og tilbehør, og vi udfører opmåling samt montering over hele Danmark. Vores hovedkontor ligger i Middelfart, og ud over det har vi afdelinger fordelt i hele landet. Denne struktur gør, at vi kan betjene vores kunder hurtigt. Vi har stort fokus på at levere vores arbejde i en god kvalitet og med et højt serviceniveau.

Vi kan levere porte til ethvert behov!

Uanset om du ønsker en port til din private bolig eller en port til din virksomhed, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov. Vi tilbyder også gerne at installere portautomatik i de fleste former for porte. Kontakt os gerne og lad os fortælle dig om dine muligheder inden for

Høj kvalitet til gode priser

Vi har et tæt samarbejde med en række producenter af porte, der gør, at vi kan tilbyde porte i en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Nordic Systems’ porte er certificeret efter ISO 9001 (certifikat nr. 1510 009 565), og de opfylder alle sikkerhedskrav samt de tilsvarende EU direktiver (CE-godkendt), også for mekanisk drevne porte. Vi giver dig gerne et godt tilbud på en port med portautomatik i København, Odense m.m.