Industriporte vinduer

Vi tilbyder et bredt sortiment af vinduer til industriporte. Mulighederne er mange: iskårne vinduer eller aluminiumssektioner, som giver et godt lys inde i bygningen. Vinduer fås i forskellige design og kan males i portens farve. Vinduesrammer kan også leveres i rustfrit stål, se under Garageporte.

Industrivinduer

Hvis vinduer ønskes i porten, kan der vælges mellem flere forskellige typer: Tre vinduestyper – runde, ovale, rektangulære – med akryl termorude i sort kunststoframme. Rektangulære vinduer fås i størrelserne 640 x 336 mm og 488 x 322 mm, ovalt vindue i 670 x 345 mm, og rundt vindue med en diameter på 330 mm.

Aluminiumsrammer med perforerede, galvaniserede og beklædte fyldninger af stålplade sikrer den nødvendige udluftning. Vi tilbyder 2 typer perforeret stålplade, med hhv. 5 og 10 mm afstand. Antallet af sektioner med perforeret stålplade i port og dør er afhængig af, hvor stort udluftningsbehovet er.

Full View aluminiumssektioner fås som standard i anodiserede aluminiumsprofiler med akryl termorude, lakeret i alle RAL-farver efter ønske.

Glastyper: akryl, ridsefrit akrylglas, tonet eller mat glas, polykarbonat eller sikkerhedsglas.

Bundsektionen er fremstillet i sandwich-profil. Hvis ønsket, kan bundsektionen dog også monteres med glas.

Se vores udvalg af ledhejseporte til industri

NS Industri
NS Full View
NS Perforated
NS Ultra Termoporte 80
Automatik til industriporte
NS Fjedresystem
NS Vinduer
Dør i port

Andre

Brandporte til industri - Nordic Systems
Brandporte | Industri
Foldeporte | Industri
Hurtigporte priser? Bredt udvalg hos Nordic Systems
Hurtigporte | Industri
Skydeporte | Industri
Specielle løsninger | Industri

Kontakt os omkring
jeres projekt

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret industriporte og ledhejseporte med eller uden portautomatik på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Max. file size: 64 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ring til os

Bestil portservice