Ledhejseporte til industri

Ledhejseporte til industri

Alle vores porte bliver fremstillet i holdbare materialer af høj kavalitet, som kan modstå det danske klima. Køb ledhejseporte hos os og du er garanteret en port med en lang levetid, samt giver vi 10 års garanti på selve portens overflade.

Nordic Systems leverer ledhejseporte til industri og private kunder i hele Danmark. Skal du bruge en ledhejseport til dit erhverv eller landbrug, finder du den hos os.

Er du interesseret i at få et tilbud på en ledhejseport? Så kontakt os på telefon 65 97 37 58 og få et godt tilbud.

 

Specialister i ledhejseporte

Hos Nordic Systems er vi specialister i ledhejseporte, hvilket også er den slags port, der udgør størstedelen af vores porte sortiment. En ledhejseport er en port, som bevæges i enkelte led opad langs skinner, som er placeret på hver side af portåbningen, for til sidst at hvile under loftet eller i en vandret position. Dette gør ledhejseportene til et ideelt valg for erhvervslokaler, hvor maksimal gulvplads og høj åbningskapacit, som er afgørende i eksempelvis lagerhaller og værksteder.

Vi har et stort udvalg af porte, herunder primært vippeporte, industriporte og garageporte samt vores ledhejseporte, der er idéelle porte til lagerhaller.

Vores porte overholder alle relevante sikkerhedskrav og EU-direktiver, og vi tilbyder service og vedligeholdelse over hele Danmark.

 

Design din egen ledhejseport

Kan du ikke finde den ledhejseport, som du ønsker i vores sortiment af porte til industri?

Så har du mulighed for selv at designe en ledhejseport til dit erhverv hos Nordic Systems.Vi tilbyder professionel rådgivning om tekniske specifikationer og praktiske løsninger, så du får den ideelle port til dine/jeres behov.

Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med at designe Ledhejseporte til deres lagerhaller, værksteder og opbevaringshaller – skal du være den næste? Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder.

 

Få et tilbud på en ledhejseport

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en hejseport hos Nordic Systems?

Så er du meget velkommen til at ringe til telefon: 65 97 37 58, og få en uforpligtende dialog med vores medarbejdere, der gerne udregner et gratis tilbud på din port.

Sidebar

Se vores udvalg af ledhejseporte

NS Industri
NS Full View
NS Perforated
NS Ultra Termoporte 80
Automatik til industriporte
NS Fjedresystem
NS Vinduer
Dør i port

Kontakt os omkring
jeres projekt

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret industriporte og ledhejseporte med eller uden portautomatik på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Max. file size: 64 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ring til os

Bestil portservice