NS Full View

Portene fremstilles i en udførelse med aluminium sprosser. Aluminium profilerne bliver efter kundens valg anodiseret eller pulverbelagt. Vindueslamellerne består af varmeisolerende termo-akrylglas. Den nederste lamel leveres som standard i en stålsandwichkonstruktion med vandret profil. På grund af portbladets gode varmeisolerende egenskaber og den effektive tætning er disse porte også særligt velegnede til opvarmede rum.

Portlamellerne, rullesystemet, køreskinnerne og torsionsfjedersystemet er konstrueret til intensiv og langvarig drift. Hvis der er krav om større varmeisolering, kan vi tilbyde Full View Thermo porte med kuldebrosisolering.

Vi har bred farvepalet, og din port kan males i den ønskede RAL-farve. Hvis du ønsker en specialfarve, leverer vi gerne i enhver anden farve.

Diverse muligheder med Full View sektioner

BEMÆRK: I alle NS-Industriporte med Full View sektioner kan der monteres gennemgangsdør. Døre kan placeres i alle lodrette vinduesgrupper undtagen i siderne. Standard dørbredde er 840 mm, venstre eller højre udgående.

Automatik

Vægtudligningen sker med torsionsfjedre, således at porten er meget nem at åbne og lukke manuelt. Vi anbefaler naturligvis, at vores ledhejseporte udstyres med elhejs, som giver komfort og frihed.

Læs mere om placeringsmuligheder

Døre og skinnesystemer

En stærk og kompakt konstruktion fra Nordic Systems gør det muligt at montere porten, selv med meget begrænset monteringsplads omkring porten.

Porten kan bestilles med indgangsdør, eller der kan konstrueres en dør i samme design ved siden af porten.

Læs mere om skinnesystemer

Vinduer

Et bredt sortiment af vinduer giver din port et enestående præg samt naturligt lys i byggingen. Acryl termoruder leveres enten som ridsfri, klar, matteret eller med ornament-glas. Full View paneler kan leveres enten i en anodiseret aluminiums ramme eller malet i portfarven.

Læs mere om vinduer

Se vores udvalg af ledhejseporte til industri

NS Industri
NS Full View
NS Perforated
NS Ultra Termoporte 80
Automatik til industriporte
NS Fjedresystem
NS Vinduer
Dør i port

Andre

Brandporte | Industri
Foldeporte | Industri
Hurtigporte priser? Bredt udvalg hos Nordic Systems
Hurtigporte | Industri
Skydeporte | Industri
Specielle løsninger | Industri

Ramper og sluser

RH 1
RH 2 / RH 3
Minirampen
Fritstående konstruktioner
Læssebroer
Porttætninger

Kontakt os omkring
jeres projekt

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret industriporte og ledhejseporte med eller uden portautomatik på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Max. file size: 64 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ring til os

Bestil portservice