Ledhejseporte

Hurtigporte

Dobbelt døre

Dør i port

Brandporte

Foldeporte

Ramper

Skydeporte

Spec. løsninger

NS Full View

Portene fremstilles i en udførelse med aluminium sprosser. Aluminium profilerne bliver efter kundens valg anodiseret eller pulverbelagt. Vindueslamellerne består af varmeisolerende termo-akrylglas. Den nederste lamel leveres som standard i en stålsandwichkonstruktion med vandret profil. På grund af portbladets gode varmeisolerende egenskaber og den effektive tætning er disse porte også særligt velegnede til opvarmede rum.

Portlamellerne, rullesystemet, køreskinnerne og torsionsfjedersystemet er konstrueret til intensiv og langvarig drift. Hvis der er krav om større varmeisolering, kan vi tilbyde Full View Thermo porte med kuldebrosisolering.

Vi har bred farvepalet, og din port kan males i den ønskede RAL-farve. Hvis du ønsker en specialfarve, leverer vi gerne i enhver anden farve.

Diverse muligheder med Full View sektioner

Standard NS-Full View port med bundsektion, sandwich-type

NS-Full View port med Full View i alle sektioner

NS-Full View bundsektion af aluminium med polyuretanskum og dør

NS-Full View med flere sektioner af aluminium med polyuretanskum og dør

NS-Industriport med flere Full View sektioner

NS-Industriport med en Full View sektion og dør

BEMÆRK: I alle NS-Industriporte med Full View sektioner kan der monteres gennemgangsdør. Døre kan placeres i alle lodrette vinduesgrupper undtagen i siderne. Standard dørbredde er 840 mm, venstre eller højre udgående.

Automatik

Vægtudligningen sker med torsionsfjedre, således at porten er meget nem at åbne og lukke manuelt. Vi anbefaler naturligvis, at vores ledhejseporte udstyres med elhejs, som giver komfort og frihed.

Læs mere om automatik

Døre og skinnesystemer

En stærk og kompakt konstruktion fra Nordic Systems gør det muligt at montere porten, selv med meget begrænset monteringsplads omkring porten.
Porten kan bestilles med indgangsdør, eller der kan konstrueres en dør i samme design ved siden af porten.

Placeringsmuligheder for døre

Mere om skinnesystemer

Vinduer

Et bredt sortiment af vinduer giver din port et enestående præg samt naturligt lys i byggingen. Acryl termoruder leveres enten som ridsfri, klar, matteret eller med ornament-glas. Full View paneler kan leveres enten i en anodiseret aluminiums ramme eller malet i portfarven.

 

Læs mere om vinduer