Facadedøre

Find en billig facadedør
Din facadedør er et vigtigt element i husets facade. Hver eneste dag ser, rører og bruger du den. Din facadedør skal være sikker, varm, vedligeholdelsesfri og passe til omgivelserne.

Vi tilbyder et stort udvalg af billige facadedøre med mange muligheder for at vælge design; herunder mulighed for at vælge dit eget.

Den nyeste teknologi kombineret med perfekt design giver det ypperste udtryk og den bedste funktionalitet.

Optimer sikkerheden med den rette facadedør
Facadedøre er ikke kun med til at give huset et personligt udtryk, men er også et vigtigt element i forhold til sikkerhed. En robust facadedør minimerer risikoen for indbrud og skaber tryghed. Vi leverer døre, der kan bruges i villaer, parcelhuse, sommerhuse m.m. Den rette facadedør kan også bidrage til et andet udtryk indendørs, hvis du for eksempel vælger en dør med glasparti, der kan give et nyt lysindfald i entreen. Kontakt os for at høre mere om vores billige facadedøre i høj kvalitet.

Se vores brochure

Dørtrin

Kraftig aluminium og PVC komposit dørtrinsprofil slutter tæt til det nederste af døren og beskytter dit hjem mod træk, fugt, støv og insekter.

Låse

KFV-låse er produceret af højkvalitets-materialer og udført håndværksmæssigt præcist.

Hi-Tech mekanik sikrer pålidelighed samt præcis og let brug. Der er masser af muligheder, lige fra den enkleste 3 punktslås til den sofistikerede 5 punktslås.

Kontakt os omkring
jeres projekt

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret industriporte og ledhejseporte med eller uden portautomatik på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Max. file size: 64 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ring til os

Bestil portservice