Ledhejseporte til industri

Vi tilbyder portservice i hele Danmark

– Kontakt os på telefon 65 97 37 58 og få et uforpligtende tilbud på portservice.

Nordic Systems udfører portservice på alle porttyper og mærker i hele Danmark. Vi har blandt andet god erfaring med at udføre service på garageporte, industriporte, ledhejseporte, skydeporte m.m.

  • Portservice på alle porttyper
  • Dækker hele Danmark
  • Uforpligtende tilbud
  • Reservedele af høj kvalitet
  • Godt tilbud på serviceaftale
  • Garanti på udført arbejde
Sidebar

Service af elektrisk system på port

Portservice

Vi anvender kun gennemtestede reservedele af høj kvalitet, og vi yder selvfølgelig fuld garanti på vores udførte arbejde. Vores servicevogne har altid de mest anvendte reservedele med, så vi kan klare de fleste opgaver på stedet.

Vi henviser til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 832/98 & 14, hvori det bemærkes, at periodisk eftersyn og portservice skal foretages af en sagkyndig servicemedarbejder hvert år. Vi vil derfor anbefale dig at lave en serviceaftale med Nordic Systems om regelmæssig portservice.

Service og vedligeholdelse af port

Godt tilbud

Vi tilbyder dig en fast pris på vedligeholdelse og service i København, Aarhus m.m. Nordic Systems sørger for, at dine porte lever op til Arbejdstilsynets krav og anvisninger. Det vil give dig og dine medarbejdere optimal sikkerhed og forlænge dine portes levetid.

Kontrol af port

Vores service omfatter

Kontrol af portens funktion, herunder justering af wirer, wiretromler, fjederarrangement, køreskinner, hængsler, ruller, fastgørelse i væg og loft, portblade, kantsikring, el-hejs samt smøring og justering. Vi overholder retningslinjerne fra henholdsvis Arbejdstilsynet og Dansk Standard.

Kontakt os omkring
jeres projekt

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret industriporte og ledhejseporte med eller uden portautomatik på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Max. file size: 64 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ring til os

Bestil portservice