Vi tilbyder portservice i hele Danmark

 

Kontakt os på telefon 65 97 37 58 og få et uforpligtende tilbud på portservice.

Nordic Systems udfører portservice på alle porttyper og mærker i hele Danmark. Vi har blandt andet god erfaring med at udføre service på garageporte, industriporte, ledhejseporte, skydeporte m.m.

 

  • ∙ Portservice på alle porttyper
  • ∙ Dækker hele Danmark
  • ∙ Uforpligtende tilbud
  • ∙ Reservedele af høj kvalitet
  • ∙ Godt tilbud på serviceaftale
  • ∙ Garanti på udført arbejde

Portservice

Vi anvender kun gennemtestede reservedele af høj kvalitet, og vi yder selvfølgelig fuld garanti på vores udførte arbejde. Vores servicevogne har altid de mest anvendte reservedele med, så vi kan klare de fleste opgaver på stedet.

 

Vi henviser til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 832/98 & 14, hvori det bemærkes, at periodisk eftersyn og portservice skal foretages af en sagkyndig servicemedarbejder hvert år. Vi vil derfor anbefale dig at lave en serviceaftale med Nordic Systems om regelmæssig portservice.

Godt tilbud

Vi tilbyder dig en fast pris på vedligeholdelse og service i København, Aarhus m.m. Nordic Systems sørger for, at dine porte lever op til Arbejdstilsynets krav og anvisninger. Det vil give dig og dine medarbejdere optimal sikkerhed og forlænge dine portes levetid.

Vores service omfatter

Kontrol af portens funktion, herunder justering af wirer, wiretromler, fjederarrangement, køreskinner, hængsler, ruller, fastgørelse i væg og loft, portblade, kantsikring, el-hejs samt smøring og justering. Vi overholder retningslinjerne fra henholdsvis Arbejdstilsynet og Dansk Standard.