Nordic Systems garageporte til private

– med industrikvalitet

Ring: 65 97 37 58 Bestil portservice

Nordic Systems er totalleverandør af garageporte til både privat- og erhvervskunder i hele Danmark. Vi er specialiserede inden for ledhejseporte, og vi forbedrer løbende servicen og teknologien bag.

  • 10 års garanti på portoverflade
  • CE sikkerhedsgodkendt
  • Beskyttet til det danske klima
  • Fjederbrudssikring
  • Automatisk åbning af port
  • Driftsikker

Udover ledhejseporte, forhandler vi også et stort udvalg af garageporte og bredt sortment af døre. Vi tilbyder levering og montering af garageporte i hele Danmark, og vi tilbyder altid 10 års garanti mod rustgennemtæring på vores ledhejseportes overflader.

Ring til telefon 65 97 37 58, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en garageport.

 

Sikkerheden er på plads ved en garageport

Hvis du køber en garageport hos Nordic Systems, er du sikret, at den opfylder alle sikkerhedskrav samt EU-direktiver (CE-godkendte).

Derudover er alle vores garageporte certificerede efter ISO 9001 (certifikat nr. 1510 009 565). Dette gælder både ledhejseporte, garageporte med døre og mekanisk drevne garageporte.

Du kan derfor trygt købe en af vores porte, hvis du ønsker en garageport med høj sikkerhed.

 

Design din egen garageport

Kan du ikke finde den garageport, du ønsker i vores sortiment?

Så har du mulighed for selv at designe en garageport hos Nordic Systems. Vi designer en garageport ud fra dine ønsker, og rådgiver dig gerne i de tekniske og praktiske detaljer.

Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med at designe garageporte – skal du være den næste? Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder.

 

Kontakt Nordic Systems for ledhejseporte

Har du spørgsmål til vores garageporte, eller ønsker du yderligere oplysninger om muligheden for selv at designe en garageport hos Nordic Systems?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 65 97 37 58, hvor vores specialister står klar til at tage imod din henvendelse og besvare dine spørgsmål.

Sidebar

Se vores udvalg af ledhejseporte til private

Silk Line
Grace Line
Classic Line
Elegance Line
Trend Line
Glory Line
Retro Line
Træbeklædte porte
Micro Line
Macro Line

Andre

Dobbeltdøre | Privat
Vippeporte
Skydeporte | Privat
Specielle løsninger | Privat
Gennemgangsdør
Sidedør
Vinduer
Automatik
Skinnesystemer | Privat

Kontakt os omkring
jeres projekt

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret industriporte og ledhejseporte med eller uden portautomatik på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Max. file size: 64 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ring til os

Bestil portservice