Industriporte til erhverv og landbrug fra Nordic Systems

– med industrikvalitet

Ring: 65 97 37 58 Bestil portservice

Hos Nordic Systems leverer vi industriporte til erhverv og landbrug. Vi tilbyder både salg og service af porte samt automatik og tilbehør hertil.

Hvis du ønsker det, kommer vi gerne og foretager en opmåling inden, at du foretager dit køb. Derved er du sikker på at få en industriport, der passer til din bygning.

Vi tilbyder levering og montering af industriporte i hele Danmark til konkurrencedygtige priser. Er du interesseret i at få et tilbud på en port til landbrug eller erhverv?

Så kontakt os på telefon 65 97 37 58 allerede i dag.

 

Høj kvalitet, sikkerhed og gode priser

Vi samarbejder med de bedste producenter på markedet, så alle vores industriporte bliver produceret i materialer i en høj kvalitet. Vores porte er fremstillet til det danske klima, og vi tilbyder altid 10 års garanti på alle vores ledhejseporte overflader.

Nordic Systems industriporte til erhverv og landbrug er certificeret efter ISO 9001 (certifikat nr. 1510 009 565) og opfylder alle sikkerhedskrav samt de tilsvarende EU-direktiver (CE- godkendt). Dette gælder også for mekanisk drevne porte.

 

Skræddersy din egen industriport

Hos Nordic Systems har du som kunde mulighed for at designe din egen port, så den passer perfekt til dine ønsker og behov. Vi hjælper dig gerne gennem hele designprocessen med vores faglige ekspertise, så du er sikker på, at den endelige port bliver som ønsket.

Du kan her på siden se vores udvalg af porte til landbrug og erhverv. Er der ikke en port, der falder i din smag, finder vi i fællesskab en løsning, der passer dig.

 

Har du spørgsmål til en industriport?

Så kontakt os på telefon 65 97 37 58, hvor vi gerne giver dig yderligere oplysninger omkring vores porte til landbrug og erhverv.

Kontakt os også gerne, hvis du ønsker at indhente et tilbud og få priser på industriporte.

Sidebar

Se vores udvalg af ledhejseporte til industri

NS Industri
NS Full View
NS Perforated
NS Ultra Termoporte 80
Automatik til industriporte
NS Fjedresystem
NS Vinduer
Dør i port

Andre

Brandporte | Industri
Foldeporte | Industri
Hurtigporte priser? Bredt udvalg hos Nordic Systems
Hurtigporte | Industri
Skydeporte | Industri
Specielle løsninger | Industri

Ramper og sluser

RH 1
RH 2 / RH 3
Minirampen
Fritstående konstruktioner
Læssebroer
Porttætninger

Kontakt os omkring
jeres projekt

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret industriporte og ledhejseporte med eller uden portautomatik på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Max. file size: 64 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ring til os

Bestil portservice