Ledhejseporte

Hurtigporte

Dobbelt døre

Dør i port

Brandporte

Foldeporte

Ramper

Skydeporte

Spec. løsninger

Industriporte til erhverv og landbrug fra Nordic Systems

Hos Nordic Systems leverer vi industriporte til erhverv og landbrug. Vi tilbyder både salg og service af porte samt automatik og tilbehør hertil.

Hvis du ønsker det, kommer vi gerne og foretager en opmåling inden, at du foretager dit køb. Derved er du sikker på at få en industriport, der passer til din bygning. 

 

Vi tilbyder levering og montering af industriporte i hele Danmark til konkurrencedygtige priser. Er du interesseret i at få et tilbud på en port til landbrug eller erhverv?


Så kontakt os på telefon 65 97 37 58 allerede i dag.

Høj kvalitet, sikkerhed og gode priser

Vi samarbejder med de bedste producenter på markedet, så alle vores industriporte bliver produceret i materialer i en høj kvalitet. Vores porte er fremstillet til det danske klima, og vi tilbyder altid 10 års garanti på alle vores ledhejseporte overflader.

Nordic Systems industriporte til erhverv og landbrug er certificeret efter ISO 9001 (certifikat nr. 1510 009 565) og opfylder alle sikkerhedskrav samt de tilsvarende EU-direktiver (CE- godkendt). Dette gælder også for mekanisk drevne porte.

Skræddersy din egen industriport

Hos Nordic Systems har du som kunde mulighed for at designe din egen port, så den passer perfekt til dine ønsker og behov. Vi hjælper dig gerne gennem hele designprocessen med vores faglige ekspertise, så du er sikker på, at den endelige port bliver som ønsket.

Du kan her på siden se vores udvalg af porte til landbrug og erhverv. Er der ikke en port, der falder i din smag, finder vi i fællesskab en løsning, der passer dig.

Har du spørgsmål til en industriport?

Så kontakt os på telefon 65 97 37 58, hvor vi gerne giver dig yderligere oplysninger omkring vores porte til landbrug og erhverv.


Kontakt os også gerne, hvis du ønsker at indhente et tilbud og få priser på industriporte.