Vippeporte

NS Vippeporte i stål er ideelle til private garager. En vippeport bliver monteret ved minimal side- og overhøjde. Alle vores vippeporte er som standard ikke isoleret, og de leveres alle i standardfarven RAL 9010, hvid. Hvis du ønsker en vippeport i en anden farve, tilbyder vi et bredt udvalg af RAL-farver. Hvis din vippeport skal være i en specielfarve, finder vi også gerne en løsning på det.

Komplette vippeporte
Når du køber en vippeport hos Nordic Systems, leverer vi altid porten komplet og med greb og lås inklusiv tre nøgler.

Portmønster / struktur

Profil lodret

Profil vandret

Profil bred

Standardfarve

9010

Enkelthed og funktionalitet

Vores vippeporte i stål er produceret i materialer, der kan modstå det danske klima. Alt det stål, der bliver anvendt til vores vippeporte er galvaniseret, og selve portbladet er pulverlakeret.
Alle vippeporte fra Nordic Systems er CE-certificerede og opfylder de strengeste europæiske sikkerhedskrav.

Ud over de 4 standardstørrelser på vippeporte, tilbyder vi også et stort udvalg af forskellige varianter og størrelser på vippeporte. Vores vippeporte kan bl.a. fås med vinduer, døre, matchende sidedøre samt med og uden skinner.

Automatik

Vores vippeporte er konstrueret på en sådan måde, at den giver fuld funktionalitet. Portene er dermed nemme at åbne og lukke.

For at skabe den højeste komfort og frihed i forbindelse med betjeningen af en vippeport anbefaler vi, at vippeporten bliver udstyret med en elhejs.

Andre

Dobbeltdøre | Privat
Vippeporte
Skydeporte | Privat
Specielle løsninger | Privat
Gennemgangsdør
Sidedør
Vinduer
Automatik
Skinnesystemer | Privat

Se vores udvalg af ledhejseporte

Silk Line
Grace Line
Classic Line
Elegance Line
Trend Line
Glory Line
Retro Line
Træbeklædte porte
Micro Line
Macro Line

Kontakt os omkring
jeres projekt

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret industriporte og ledhejseporte med eller uden portautomatik på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Max. file size: 64 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ring til os

Bestil portservice