Ledhejseporte

Vippeporte

Dobbeltdøre

Automatik

Skydeporte

Spec. løsninger

Vippeporte

NS Vippeporte i stål er ideelle til private garager. En vippeport bliver monteret ved minimal side- og overhøjde. Alle vores vippeporte er som standard ikke isoleret, og de leveres alle i standardfarven RAL 9010, hvid. Hvis du ønsker en vippeport i en anden farve, tilbyder vi et bredt udvalg af RAL-farver. Hvis din vippeport skal være i en specielfarve, finder vi også gerne en løsning på det.

Komplette vippeporte

Når du køber en vippeport hos Nordic Systems, leverer vi altid porten komplet og med greb og lås inklusiv tre nøgler.

Portmønster / -struktur

Profil Lodret

Profil Lodret

Profil Vandret

Profil Vandret

Profil Bred

Profil Bred

Standardfarve

9010

9010

NB: Der er mulighed for at vælge specialfarver

Enkelthed og funktionalitet

Vores vippeporte i stål er produceret i materialer, der kan modstå det danske klima. Alt det stål, der bliver anvendt til vores vippeporte er galvaniseret, og selve portbladet er pulverlakeret.
Alle vippeporte fra Nordic Systems er CE-certificerede og opfylder de strengeste europæiske sikkerhedskrav.

Ud over de 4 standardstørrelser på vippeporte, tilbyder vi også et stort udvalg af forskellige varianter og størrelser på vippeporte. Vores vippeporte kan bl.a. fås med vinduer, døre, matchende sidedøre samt med og uden skinner.

Automatik

Vores vippeporte er konstrueret på en sådan måde, at den giver fuld funktionalitet. Portene er dermed nemme at åbne og lukke.

 

For at skabe den højeste komfort og frihed i forbindelse med betjeningen af en vippeport anbefaler vi, at vippeporten bliver udstyret med en elhejs.

 

Læs mere om automatik