Ledhejseporte til industri

Om Nordic Systems – Totalleverandør af porte & automatik

– med industrikvalitet

Din leverandør af porte og portautomatik i hele landet

Uanset om du ønsker en port til din private bolig eller en port til din virksomhed, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov. Vi tilbyder også gerne at installere portautomatik i de fleste former for porte. Kontakt os gerne og lad os fortælle dig om dine muligheder inden for.

Nordic Systems hovedkvarter

 

Om Nordic systems

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret ledhejseporte med eller uden portautomatik i København, Aarhus, Odense og i mange andre steder i Danmark. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

 

Høj kvalitet til gode priser

Vi har et tæt samarbejde med en række producenter af porte, der gør, at vi kan tilbyde porte i en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Nordic Systems’ porte er certificeret efter ISO 9001 (certifikat nr. 1510 009 565), og de opfylder alle sikkerhedskrav samt de tilsvarende EU direktiver (CE-godkendt), også for mekanisk drevne porte. Vi giver dig gerne et godt tilbud på en port med portautomatik i København, Odense m.m.

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret industriporte og ledhejseporte med eller uden portautomatik på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Max. file size: 64 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ring til os

Bestil portservice