Ståldøre til industri & erhverv

EURO-ståldør til udendørs og indendørs installation i kontorer og industribygninger, samt i beboelseshuse og lejligheder.

Ståldøren EURO har en 63 mm tyk forstærket dørplade med en bred fals.

Denne ståldør har en forbedret lyd- og varmeisolering. En slidstærk dørramme omkranser døren.

Det specielle, forstærkede design gør ståldøren i stand til at modstå kraftige mekaniske påvirkninger, og varme- og lydisoleringssystemet sikrer et komfortabelt klima i rummet.

Herudover kan du bestille en ekstra gummitætningsliste, som passer ind i en speciel rille i døren. Dette sikrer, af døren er tætsluttende og gør rummet næsten fuldstændigt beskyttet mod støj, lugt, støv og træk.

Ståldøre til industri og erhverv? Design og køb stålporte

Mest populære farver

7016

3000

9016

9005

9007

5010

9010

8017

8019

6009

9002

9006

6005

 

Overflade

Døren er pulverlakeret (blank, mat eller struktur). Du kan vælge blandt alle farver i RAL- kataloget. Polymerbelægningen på metaldøren forbedrer dens rustbeskyttelse og stød-absorption. Pulverlakeringen gør døren modstandsdygtig mod miljøpåvirkninger, mekaniske skader (ridser) og UV-stråler. Lampre pre-behandlet stål – Stor modstandsdygtighed mod korrosion. Høj æstetisk værdi af belægningen, stor holdbarhed. For at kunne kundetilpasse indgangsdøren, er det muligt at montere en 1,5 mm tyk zink-plade på åbningssiden, med et præget dekorativt mønster (der kan vælges mellem 3 forskellige mønstre). Passer til alle standard dimensioner (1.000 x 2.100 mm)

Kontakt os omkring
jeres projekt

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret industriporte og ledhejseporte med eller uden portautomatik på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Max. file size: 64 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ring til os

Bestil portservice