Foldeporte

Foldeporten er et økonomisk, driftsikkert og miljømæssigt godt alternativ til skydeporten. Porten kræver et minimum af vedligeholdelse og plads, kun 12 cm i overhøjde til køreskinne. Porten laves efter mål, hvilket sikrer dig en løsning, som passer præcist til dit behov.

Fordelen ved en foldeport er, at porten ikke behøver at blive åbnet mere end højst nødvendigt for passage. Foldeporten er velisoleret med en isolationsværdi på 1,6 W/(m2/K) for en heldækket 4 x 4 m port. Varmen holdes inde i bygningen, og du sparer penge til opvarmning – og hjælper samtidig miljøet.

Portbladet er fremstillet i sandwichpaneler på 50 mm. Maksimal størrelse på et enkelt portblad er 1250 x 6000 mm. Selve portrammen er udført i stål eller træ og beklædt på inder- og yderside med varmgalvaniseret 0,6 mm stålplade, malet med 25 μm polyesterlak. Alle industriporte er beklædt med stålplade. Foldeporten kan betjenes med automatik. Hvis ønsket er der mulighed for at producere foldeporten med dør eller vinduer.

Vi har en bred farvepalet, og din port kan males i den ønskede RAL-farve. Hvis du ønsker en specialfarve, leverer vi gerne i enhver anden farve.

Standard farver

9010

7044

9006

9007

7024

5009

3009

9005

6003

7016

8017

Vinduer

Foldeporten udføres med termo-vinduer, og vi har 6 forskellige typer i vores sortiment. Nedenfor ses eksempler på nogle af vores standard vinduesløsninger, men vi leverer gerne specialdesignede løsninger, hvis dette ønskes. Placering og antal af vinduer er valgfrit, under forudsætning af at man holder sig inden for de nedenfor angivne mål. Standard brysthøjde er 1070 mm.

Andre

Brandporte til industri - Nordic Systems
Brandporte | Industri
Foldeporte | Industri
Hurtigporte priser? Bredt udvalg hos Nordic Systems
Hurtigporte | Industri
Skydeporte | Industri
Specielle løsninger | Industri

Se vores udvalg af ledhejseporte til industri

NS Industri
NS Full View
NS Perforated
NS Ultra Termoporte 80
Automatik til industriporte
NS Fjedresystem
NS Vinduer
Dør i port

Ramper og sluser

RH 1
RH 2 / RH 3
Minirampen
Fritstående konstruktioner
Læssebroer
Porttætninger

Kontakt os omkring
jeres projekt

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret industriporte og ledhejseporte med eller uden portautomatik på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Max. file size: 64 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ring til os

Bestil portservice