Ledhejseporte til private

– Nordic Systems leverer ledhejseporte til privat- og erhvervskunder i hele Danmark. Skal du bruge en ledhejseport til din private garage, erhverv eller landbrug, finder du den hos os.

Alle vores porte bliver fremstillet i holdbare materialer, der kan modstå det danske klima. Hvis du køber en ledhejseport hos os, garanterer vi, at du får en port med en lang levetid, og vi giver 10 års garanti mod rustgennemtæring på selve portoverfladen.

Er du interesseret i at få et tilbud på en port? Kontakt os på telefon 65 97 37 58 og få et godt tilbud.

 

Specialister i ledhejseporte

Hos Nordic Systems er vi specialister i ledhejseporte, hvilket også er den slags port, der udgør størstedelen af vores porte sortiment.

Vi har et stort udvalg af porte, herunder primært vippeporte, industriporte og garageporte.

Ud over at forhandle porte, tilbyder vi også service og eftersyn af alle typer porte i hele Danmark. Alle vores porte opfylder de gældende sikkerhedskrav og EU direktiver.

 

Design din egen garageport

Kan du ikke finde den garageport, du ønsker i vores sortiment?

Så har du mulighed for selv at designe en garageport hos Nordic Systems. Vi designer en garageport ud fra dine ønsker, og rådgiver dig gerne i de tekniske og praktiske detaljer.

Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med at designe garageporte – skal du være den næste? Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder.

 

Få et tilbud på en ledhejseport

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en hejseport hos Nordic Systems?

Så er du meget velkommen til at ringe til telefon: 65 97 37 58, og få en uforpligtende dialog med vores medarbejdere, der gerne udregner et gratis tilbud på din port. Vi tilbyder også garageporte og ledhejseporte til private.

Sidebar

Se vores udvalg af ledhejseporte

Silk Line
Grace Line
Classic Line
Elegance Line
Trend Line
Glory Line
Retro Line
Træbeklædte porte
Micro Line
Macro Line

Kontakt os omkring
jeres projekt

Nordic Systems er totalleverandør af ledhejseporte til landbrug, industri og private kunder. Vi har været i portbranchen i mere end 18 år, og vi har gennem årene installeret industriporte og ledhejseporte med eller uden portautomatik på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har samlet et stærkt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Max. file size: 64 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ring til os

Bestil portservice