Ledhejseporte

Vippeporte

Dobbeltdøre

Automatik

Skydeporte

Spec. løsninger

Micro Line

Styrken i Micro Line porten ligger i den usædvanligt glatte og let bølgede overflade (5 mm afstand). Dette unikke panel-design kan gøres endnu mere kreativt, hvis det forsynes med rustfrie stålvinduer.

 

Microrib porte leveres som standard i RAL 9016 (hvid) – eller malet i enhver anden RAL-farve. Vi har bred farvepalet, og din port kan males i den ønskede RAL-farve. Hvis du ønsker en specialfarve, leverer vi gerne i enhver anden farve.

Portmønster / -struktur

Glat overflade

Glat overflade

Micro vandret

Micro vandret

Standardfarve

9016

9016

NB: Der er mulighed for at vælge specialfarver

Micro line 2 garageporte

Mirco line til modern hus

Micro line med rustfri vinduer

Automatik

Vægtudligningen sker med torsionsfjedre, således at porten er meget nem at åbne og lukke manuelt. Vi anbefaler naturligvis, at vores ledhejseporte udstyres med elhejs, som giver komfort og frihed.

Læs mere om automatik

Døre og skinnesystemer

En stærk og kompakt konstruktion fra Nordic Systems gør det muligt at montere porten, selv med meget begrænset monteringsplads omkring porten.
Porten kan bestilles med indgangsdør, eller der kan konstrueres en dør i samme design ved siden af porten.

Placeringsmuligheder for døre

 

Mere om skinnesystemer

Vinduer

Dekorative vinduer vil give din port et enestående præg samt naturligt lys i garagen.

Full View vinduer fremstillet af aluminiumsprofil og akrylglasvinduer, med aluminiumsramme om akrylglasruden i ønsket farve. Full View sektioner passer bedst til porttyperne Elegance Line, Trend Line og Silk Line. Det er muligt at montere mere end ét Full View vinduespanel i porten. Full View vindue kan også fremstilles med sprosser og med ridsefrit glas.

 

Læs mere om vinduer