Ledhejseporte

Vippeporte

Dobbeltdøre

Automatik

Skydeporte

Spec. løsninger

Glory Line

Glory Line portens design med dobbeltspor i toppen af de enkelte paneler gør den til en af de mere utraditionelle porttyper på markedet. Den dobbelte ståltykkelse gør porten ekstra stabil. Det unikke panel kan gøres mere eksklusivt ved at indsætte sektioner med Full View aluminiumspaneler eller rustfrie stålvinduer. En smuk og moderne port, som skiller sig ud fra tilsvarende produkter.

 

Glory Line porten fås i RAL 9016 og RAL 7016 som standard. Hvis du ønsker en specialfarve, leverer vi gerne i enhver anden farve.

Portmønster / -struktur

Glory mønster

Glory mønster

Glat overflade

Glat overflade

Standardfarver

9016

9016

7016

7016

NB: Der er mulighed for at vælge specialfarver

Glory line port

Glory line port

Glory line med firkante rustfri vinduer

Automatik

Vægtudligningen sker med torsionsfjedre, således at porten er meget nem at åbne og lukke manuelt. Vi anbefaler naturligvis, at vores ledhejseporte udstyres med elhejs, som giver komfort og frihed.

Læs mere om automatik

Døre og skinnesystemer

En stærk og kompakt konstruktion fra Nordic Systems gør det muligt at montere porten, selv med meget begrænset monteringsplads omkring porten.
Porten kan bestilles med indgangsdør, eller der kan konstrueres en dør i samme design ved siden af porten.

Placeringsmuligheder for døre

 

Mere om skinnesystemer

Vinduer

Dekorative vinduer vil give din port et enestående præg samt naturligt lys i garagen.

Full View vinduer fremstillet af aluminiumsprofil og akrylglasvinduer, med aluminiumsramme om akrylglasruden i ønsket farve. Full View sektioner passer bedst til porttyperne: Elegance Line, Trend Line og Silk Line. Det er muligt at montere mere end ét Full View vinduespanel i porten. Full View vindue kan også fremstilles med sprosser og med ridsefrit glas.

 

Læs mere om vinduer