Branddør

Ståldøre

Dobbelt døre

Industridøre

Facadedøre

Branddøre

Øg sikkerheden med en branddør

Brandsikker dør og skillevægge i stål med brandmodstands klassificering EL30, EL60 til brug udvendig og indvendig i kontorer, administrative bygninger og specialbygninger, ejendomme og lejligheder.

En branddør kommer med pulverlakeret overflade og med mulighed for valg af farve fra RAL-kataloget. Brandsikre ståldøre med MDF-overflade EL45. Vores branddøre har bestået de krævede tests, matcher den europæiske kvalitetsstandard EN16035: 2014 og har de respektive certifikater.

En brandsikker dør er et integreret system, som består af brandmodstandsdygtige materialer: brandsikker dørplade og sektioner, fyld af brandsikre materialer, skum-fugemasse, brandslukningsudstyr, dørkontrol og røgsensorer.

Overflade på branddør

Døren er pulverlakeret (blank, mat eller struktur). Du kan vælge blandt alle farver i RAL- kataloget. Polymerbelægningen på metaldøren forbedrer dens rustbeskyttelse og stød-absorption. Pulverlakeringen gør døren modstandsdygtig mod miljøpåvirkninger, mekaniske skader (ridser) og UV-stråler. Lampre pre-behandlet stål – Stor modstandsdygtighed mod korrosion. Høj æstetisk værdi af belægningen, stor holdbarhed. For at kunne kundetilpasse indgangsdøren, er det muligt at montere en 1,5 mm tyk zink-plade på åbningssiden, med et præget dekorativt mønster (der kan vælges mellem 3 forskellige mønstre). Passer til alle standard dimensioner (1.000 x 2.100 mm)

Teknisk data

Dørplade

 
Dørtykkelse 63/77mm
Pladetykkelse 1,5mm
Fals 15mm
Fyld Stenuld
Overflade Pulverlakeret

På niveau med rammen

 

Ekspanderende tætningslister

 

 

Ramme

 
Tykkelse 110mm
Gummitætningsliste i kanten  
Uden samlinger med/uden kant  

 

Ejendomme

 
Brandklassificering: EL30, EL45, EL60  
Røgtæthed: C5Sa, C5S200  

 

Yderligere tilvalg

 
Glasruder  
Skjulte dørhængsler  
Dørtrin i rustfrit stål  
Galvaniseret